nl Nederlands

The best hostesses and hosts

One group, one goal

The best hosts and hosts. That is the driving force behind the success of Bouwens Groep, a group of three specialist hospitality companies founded by the entrepreneur Michael Bouwens.

2003

The story began in 2003 with Bouwens Chauffeursdiensten, which provides executives with executives and entrepreneurs with a busy life. Every manager is a host in traffic and beyond.

2008

In 2008 ontstond bouwens&, een hospitality onderneming met receptiediensten en beveiliging voor kantoren, bedrijven, ziekenhuizen en winkelcentra. Bouwens& biedt geen ouderwetse receptionistes en beveiligers, maar moderne gastvrouwen en gastheren die verliefd zijn op service.

2018

The Hospitality Agency is het derde bedrijf en rich zich op het leveren van de beste hosts en hostesses voor high-end evenementen en bijeenkomsten.

Come work for Bouwens Groep

Zoek je een leuke baan als receptionist of hostess? Of wil je aan de slag als beveiliger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Bouwens Groep hebben we volop mogelijkheden voor jou in de hospitality of security. Daarom kijken we graag samen met jou naar een functie die past bij jouw voorkeuren, beschikbaarheid en ambities. Aan jou de keuze.
Check out our 28 jobs